donderdag, juli 25, 2024
bad
Tips

4 tips om een voordelige luxe badkamer samen te stellen

672Views

Sta je op het punt om een nieuwe badkamer samen te stellen, en wil je met een klein budget toch een luxe badkamer laten plaatsen die lang mee gaat? Lees verder! Door de vele keuze opties en advertenties van tegenwoordig, is het niet makkelijk om snel de beste passende partij te kiezen. Wij zetten graag enkele handige tips voor je uiteen die je kunt gebruiken om efficiënt een verstandige keuze te maken.

 

Combineer aanbiedingen met nieuwe elementen

Wekelijks brengen aanbieders van sanitair (digitale) folders uit om nieuwe en bestaande producten te verkopen. De nieuwste producten zijn vaak wat duurder, maar ook meer in lijn met de huidige trends. Productmodellen van een vorig seizoen worden wel eens afgeprijsd. Deze afgeprijsde modellen kunnen nog steeds voldoen aan jouw persoonlijke smaak. Door bijvoorbeeld een oud model douchecabine te combineren met nieuwe badkamermeubelsl, kun je de totaalprijs naar beneden brengen.

 

Tijdens koopzondag showroommodellen bekijken

Koopzondagen bieden de ideale mogelijkheid om buiten kantoortijden badkamers in levende lijve te ervaren. Hoewel je natuurlijk niet letterlijk onder de douche kunt gaan staan, is het wel prettig om afmetingen te zien en materialen aan te raken. Tijdens deze koopzondagen worden regelmatig showroommodellen afgeprijsd. Zit er iets interessants tussen, dan kun je deze direct ter plekke reserveren. Op Vloerwereld.nl vind je adressen van tegel- en vloerwinkels in Rotterdam, Utrecht, Den Haag en vele andere plaatsen. 

 

Vergelijk online aanbieders en neem contact op

Op internet beconcurreren verschillende aanbieders elkaar met badkamers. Hierdoor worden de prijzen van producten laag gehouden. Welke partij precies de goedkoopste is, kan dagelijks veranderen. Heb je een bepaalde badkamer op het oog? Maak dan in Excel een lijst aan van alle aanbieders en ontdek eenvoudig welke de voordeligste is. Neem vervolgens contact op met de duurdere (online) winkels en geef aan dat je een goedkopere partij hebt gevonden. Er bestaat nu een kans dat ze je een betere deal willen geven om onder die al goedkoopste prijs te gaan zitten. Zie ook deze onderhandeltips van de Consumentenbond.

 

Vraag verschillende offertes aan

Als je een duidelijk overzicht hebt van alle aanbieders vraag je vervolgens bij allen een offerte aan voor jouw totaalpakket aan badkamerelementen. We adviseren om bij minstens vier bedrijven een offerte aan te vragen. Je zult scherpe tarieven ontvangen, maar let vooral ook op de extra te maken (optionele) kosten. Zoals de kosten van een installatie. Is dit een vaste prijs of is deze gebaseerd op de uurprijs van de installateurs? Ook de reiskosten kunnen nog eens tegenvallen wanneer men van de andere kant van Nederland moeten komen.

Bron: Vloerwereld.nl

Geef een reactie