donderdag, juli 25, 2024
Al eens een gietvloer voor de badkamer overwogen?
BadkamerinterieurTipsWonen

Al eens een gietvloer voor de badkamer overwogen?

1.89KViews

Een gietvloer voor de badkamer. Misschien heb je er wel eens aan gedacht, maar het daar ook bij gelaten. Als je dan nu op zoek bent naar een nieuwe badkamervloer is een gietvloer zeker het overwegen waard. Of zelfs meer dan overwegen, want als je eenmaal alle voordelen weet, is de keuze snel gemaakt. Dan kies je haast vanzelfsprekend voor een gietvloer in de badkamer. Bij het opnieuw inrichten van de badkamer wil je alles zo mooi mogelijk laten maken. De vloer is daarvoor de basis die het uitgangspunt vormt om de badkamer verder vorm te geven. Een gietvloer is om meerdere redenen de ideale badkamervloer. Weet je waarom?

Stijlvol design, hygiënisch en duurzaam

Een gietvloer in je badkamer staat garant voor een stijlvol design, hygiënisch karakter en duurzaamheid. Heb je nu een tegelvloer? Dat staat misschien ook prachtig, maar kent wel enkele nadelen. Denk maar aan de voegen die na vele jaren er niet meer uitzien. Of aan vuil en schimmel die zich net als bacteriën graag ophopen in kiertjes en voegjes. Lastig of in sommige gevallen zelfs onmogelijk om nog schoon te maken.

Dat probleem heb je met een gietvloer in je badkamer niet. Deze vloer is egaal van oppervlak en kent geen voegen, naden, kieren of andere openingen. Strak voor het oog en op het gebied van de hygiëne helemaal top. Daar mag je de duurzaamheid nog bij optellen zonder dat de gietvloer aan esthetische schoonheid verliest. Een gietvloer gaat lang mee en zelfs zolang dat je vele jaren profijt hebt van alle voordelen. Natuurlijk is de gietvloer waterdicht, want anders zou het geen geschikte vloer voor je badkamer zijn.

Stijlvol design, hygiënisch en duurzaam

Gietvloer combineren met wandcoating

 Het is natuurlijk het mooiste als een gietvloer in de badkamer een geheel vormt met de wanden. Dus eenzelfde uitstraling of look heeft en ook alle voordelen biedt van de vloer zelf. Zo creëer je eenheid en heb je mogelijkheid om de wanden lichter of juist donkerder te laten zijn. Of misschien wil je de wanden en de vloer in eenzelfde soort design en kleur? Als je wist wat alle mogelijkheden waren, had je nu al een definitieve keuze gemaakt.

Of wil je nog wat meer weten over wat er mogelijk is met een gietvloer in je badkamer? Het is altijd goed om je zoveel mogelijk te verdiepen in de opties die er zijn. Dat geeft je namelijk het beste beeld en sterkt je in de definitieve keuze voor een gietvloer in je badkamer. Wist je dat het altijd mogelijk is om vrijblijvend een offerte voor een gietvloer aan te vragen?

Geef een reactie