dinsdag, juni 18, 2024
Alles voor jouw badkamer van Sealskin
Badkamer

Alles voor jouw badkamer van Sealskin

562Views

Een nieuwe badkamer is een behoorlijke investering. Als je je badkamer gaat verbouwen wil je dan ook dat de badkamer jarenlang meegaat. Met de producten van Sealskin kan je hiervan op aan. Dit Nederlandse merk levert kwalitatief hoogwaardige sanitair producten. De collectie is gevarieerd; van douches en baden tot spiegels. Een badkamer maak je pas echt af met accessoires zoals een douchegordijn en badtextiel. Om je badkamer nog langer mooi te houden heeft Sealskin ook een lijn van onderhoudsproducten. Dit merk uit Waalwijk heeft echt overal aan gedacht.

Sealskin voor elke stijl

Net als de rest van je huis kies je voor de inrichting van je badkamer een stijl die bij je past. Ben je dol op de industriële look die de laatste jaren zo populair is? Kijk dan vooral eens bij de Soho-collectie. De zwarte omlijsting van de douchedeuren en de zwarte kranen matchen uitstekend. De zichtbare bouten zorgen voor de echte industriële uitstraling. De draaideuren voor je douchecabine kan je drempelloos plaatsen of met een dorpel. Met een schuifdeur bespaar je veel ruimte zodat je ook in een kleine badkamer moeiteloos een douchecabine kan plaatsen. Hou je van een moderne uitstraling? De Natura-collectie heeft geen raamprofielen in de douchedeuren. Zo zorg je voor een rustige en moderne look.

Vergeet het sanitair en de tegels niet!

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van een badkamer. Van tevoren maak je een plattegrond waarin je precies intekent welke badkamermeubels je wilt hebben en waar je de radiator plaatst. Sanitair en tegels moeten goed bij elkaar passen om één geheel te creëren. Wist je dat je vloertegels ook als wandtegels kan gebruiken? Andersom kan niet. De radiator plaats je bij voorkeur tegen de buitenmuur met voldoende ruimte eromheen. Denk ook aan slimme looproutes in je badkamer. Kies je voor een handdoekradiator, dan is het praktisch om de verwarming zo te plaatsen dat je handdoek na het douchen voor het grijpen is.

Geef een reactie