woensdag, april 24, 2024
Badkamer spiegel ideeën voor 2022
Badkamer

Badkamer spiegel ideeën voor 2022

672Views

Hoewel sommigen badkamerspiegels misschien zien als een essentiële armatuur die puur bestaat om functioneel te zijn, weten we dat spiegels zowel praktisch als stijlvol kunnen zijn. Onze ideeën voor badkamerspiegels omvatten alles van uw favoriete decor, de mogelijkheid voor uw spiegel om uw badkamer toiletartikelen op te bergen die anders uw ruimte zouden vervuilen, tot het gebruik van moderne technologieën zoals demisters en sfeerverlichting. Dus als je op zoek bent naar ideeën en inspiratie voor badkamerspiegels, dan ben je hier op de juiste plek.

In deze blogpost bespreken we enkele van onze belangrijkste ideeën voor badkamerspiegels en de verschillende soorten spiegels op maat die u tegenkomt. Daarna zullen we enkele van onze favoriete ideeën opsommen aan de hand van voorbeelden uit de spiegels die we op voorraad hebben. hier bij Bella Badkamers. Aan het einde vindt u onze antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen als het gaat om het realiseren van uw badkamer spiegel ideeën.

BADKAMERSPIEGEL IDEEËN EN SOORTEN

Er zijn verschillende vormen van badkamerspiegels, elk geschikt voor een ander doel. Laten we eens kijken naar enkele van de beste typen voor badkamer ruimtes.

GEVOUWEN HOEKSPIEGEL

Als u op zoek bent naar ideeën voor badkamerspiegels die ruimte besparen, dan zal een opgevouwen hoekspiegel goed voor u werken. Deze creatieve oplossing haalt het meeste uit uw wand ruimte en wekt de illusie dat uw badkamer luchtiger en ruimer is dan in werkelijkheid het geval is. Combineer een gevouwen hoek badkamerspiegel met een hoekwastafel en je hebt je vierkante meters perfect geoptimaliseerd.

DE RUIMTE VERGROTEN MET SPIEGELS

Spiegels in badkamers kunnen meer dan één doel dienen; als je je opbergruimte wilt vergroten, kies dan voor een badkamermeubel met spiegel. Als je spiegels je medicijnkastje bedekken, heb je een plek om je huidverzorgingsproducten, make-up en andere toiletartikelen op te bergen die anders je badkamer zouden vervuilen.

Als je liever een opbergoplossing onder je wastafel hebt voor een efficiënte opstelling van een damestoilet, kun je in plaats daarvan kiezen voor een suite-item zoals onze Elation Sendai Stone Grey Grain Vanity Unit en deze aanvullen met een aan de muur gemonteerde badkamer spiegel.

CONCAVE OF CONVEX SPIEGELS

Een ‘vlakke spiegel’ is de meest voorkomende stijl van spiegel in badkamer ontwerp; vlakke spiegels bestaan ​​uit een plat oppervlak dat beelden weerkaatst in hun levensechte proporties, omgekeerd van links naar rechts. Concave en convexe spiegels bieden iets anders; terwijl beide bolvormig zijn, buigt een concave spiegel naar binnen terwijl een convexe spiegel naar buiten balloneert. Een holle spiegel voor badkamers is een praktische keuze omdat ze de illusie kunnen wekken dat de afmetingen van de kamer groter zijn. Een bolle spiegel daarentegen zal het gereflecteerde beeld kleiner doen lijken en kan goed werken als een ongewoon middelpunt van de aandacht.

Als je iets excentrieker wilt dan de standaard badkamerspiegel, raden we een holle spiegel aan. Ze worden tegenover een raam geplaatst en zullen het natuurlijke licht door de kamer laten weerkaatsen om uw badkamer ruimer te laten lijken. Bovendien geven ze een vergroot beeld van je gezicht, wat kan helpen bij het aanbrengen van make-up en scheren. Hoewel het iets minder praktisch is dan de meeste spiegels in badkamer ruimtes, kan een ingelijste concave spiegel dienen om een ​​bepaald meubelstuk te accentueren wanneer het er direct boven wordt gehangen, waardoor een elegant middelpunt in uw kamer wordt gecreëerd.

WAT IS DE BESTE SPIEGEL VOOR EEN BADKAMER?

Afhankelijk van uw stijl, de grootte van uw badkamer en wat u van uw badkamerspiegel wilt, zullen de beste badkamerspiegel ideeën van persoon tot persoon verschillen. Dat gezegd hebbende, een verwarmde badkamerspiegel is een geweldige aanvulling op elke badkamer omdat hij niet beslaat en minder schoongemaakt hoeft te worden dan een gewone spiegel. Een van de beste dingen van een verwarmde badkamerspiegel is dat hij een aantal van de andere functies kan bevatten die we hierboven hebben besproken.

Ten eerste kun je een kast hebben met verwarmde spiegels op de buitenste panelen, die opbergruimte bieden en toch alle nuttige eigenschappen van een verwarmde spiegel behouden. Neem bijvoorbeeld de RAK Vissen Kast; deze driedubbele set kasten geeft je voldoende ruimte voor het opbergen van je toiletartikelen en doet ook dienst als grote spiegel met verwarmende eigenschappen.

Ten tweede, als verlichte spiegels je aanspreken, dan kun je kiezen voor een verwarmde spiegel met geïntegreerde verlichting. De Sensio Glimmer-spiegel is niet alleen een verwarmde spiegel, maar ook een verlicht model met koelwitte LED-verlichting rond het spiegel frame en een dimbare omgevingstype, zodat u de helderheid kunt aanpassen aan uw behoeften. Perfect als badkamerspiegel, Sensio’s Glimmer kan zowel staand als liggend worden opgehangen om uw wandruimte effectief te benutten.

Geef een reactie