dinsdag, juni 18, 2024
badmat
BadkamerTips

Een badmat is van onschatbare waarde

26.1KViews

Een ode aan de badmat, zo zal het voor velen lijken en dat is absurd om te doen. Wanneer men gaat verhuizen of de badkamer voor een verbouwing staat, dan is het prettig om een lijst te maken met de aanwezigen spullen. Wat wordt er weggegooid, wat kan er mee en wat moet er nieuw worden gekocht. Wij kwamen tot de conclusie dat de badmat vaak wordt vergeten, maar is dat niet onterecht?

De vergeten functies van een badmat

Een badmat is lekker zacht aan de voeten en het houdt de vloer droog wanneer jij nat uit de douche komt stappen. Heerlijk. Maar vergeet niet het nostalgische winterochtend-gevoel, waarbij je eerst moet vechten met je mentale weerbaarheid om je warme bed uit te gaan, maar je vervolgens ook nog aan een soort springwedstrijd mee doet om de koude badkamervloer te ontwijken. In sommige badkamers zal de vloerverwarming hier een einde aan hebben gemaakt, maar als dit niet het geval is, dan is de badmat nog steeds je beste vriend!
Eigenlijk mis je de badmat pas wanneer deze er niet is. Zo is de badmat ook een onderdeel van de warme, huiselijke sfeer in een badkamer. Het oogt altijd zo leeg wanneer die er niet ligt!

Een badmat is van onschatbare waarde

Safety first

De voordelen van een badmat ogen tot nu toe vooral weggelegd in de luxe sector. Echter is er ook een belangrijk veiligheids aspect. De badmat voorkomt, met dank aan haar anti-slip, dat jij ineens op de koude badkamer vloer ligt wanneer je met natte voeten uit de douche stapt. De waarde van een badmat wordt vaak vergeten, maar vergeet niet om bewust te genieten van de voordelen die het geeft!
De huiselijke look
Een badmat moet qua looks natuurlijk wel in jouw badkamer passen. Het creëren van de juiste sfeer in de badkamer kan enorm beïnvloed worden door elk detail en dat er veel details zijn blijkt wel uit het lijstje met aanwezige spullen wat je kan maken! Mocht je op zoek zijn naar een goede badmat met de juiste look en nostalgiche feeling, kijk dan eens op Badkamerstore. Hier kan je vast de badmat vinden die jou doet vergeten dat je er ooit niet van hebt genoten!

Geef een reactie