donderdag, juli 25, 2024
badkamer
BadkamerinterieurWonen

De beste producten voor in een moderne badkamer

1.05KViews

Badkamers kan je creëren in veel verschillende stijlen. Je kan gaan voor landelijk, maar ook voor modern. Modern is de meest gekozen optie, omdat je er zo ontzettend veel kanten mee op kan gaan. Maar als je een moderne badkamer wil zijn er natuurlijk wel een aantal dingen die in je badkamer moeten staat om deze look voor elkaar te krijgen.

Strakke lijnen zijn hot

Wanneer je een moderne badkamer wilt hebben is een van de belangrijkste dingen om dit voor elkaar te krijgen, het gebruik van strakke lijnen. Een van de meest voor de hand liggende dingen om dit voor elkaar te krijgen is je sanitair. De beste douchekoppen, kranen en toiletten om een moderne uitstraling te creëren hebben een hoekig en strakke afwerking. Zo kan je denken aan vierkante douchekoppen, een kraan met vierkante hals en zelf toiletten met strakke afwerkingen.

badkamerrek

Opgeruimd staat netjes

In een moderne badkamer willen we gaan voor een strak uiterlijk. Overal losse flesjes en handdoeken die door de badkamer liggen hoort hier dus niet bij. Een makkelijke manier om je spullen netjes en geordend een plekje te geven is door een badkamerrek in de badkamer te plaatsen. Daarnaast kan je je badkamer ruimtelijker laten lijken als je het rek op de juiste manier plaatst.

Houd het speels

Maak de badkamer niet te strak, want dat kan voor een kille uitstraling zorgen. Door gebruik te maken van ronde vormen kan je zorgen voor een speels effect. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de badkamer wat sfeervoller aanvoelt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van ronde waskommen of ronde spiegels met verlichting rondom. Niet alleen zal de laatste voor een speels effect zorgen, maar ook voor meer ruimtelijkheid in je badkamer.

Less is more

Een van de beste producten voor een moderne badkamer is de afwezigheid van een bepaald product. In plaats van een douchebak kan je gaan voor een douchevloer. De normale vloer loopt dan gewoon door, waardoor je een minimalistisch, strak en ruimtelijk effect creëert. Daarnaast is het gebruik van allerlei tierelantijntjes ook niet thuis in een moderne badkamer. Wil je graag wat decoratie in je badkamer hebben? Kies dan voor een groter statement piece dat ook echt gezien mag worden. Daarnaast kan je al veel doen met de accessoires die je wel altijd in je badkamer moet hebben. Hierbij kan je denken aan het bakje voor de zeep en tandenborstels. Zorg ervoor dat deze perfect met elkaar matchen en ook goed aansluiten bij de rest van de badkamer.
Luxe hoort erbij
In een moderne badkamer horen natuurlijk ook luxe producten. Dus als je budget het toelaat kan je kiezen voor bijvoorbeeld een infrarood douche lamp of ga voor innovatieve badkamerverlichting, zodat je elke dag de perfecte sfeer voor in jouw badkamer kan kiezen. Een andere luxe waar je nooit meer zonder zou willen is badkamer verlichting met bewegingssensor

Geef een reactie