donderdag, juli 25, 2024
De Urban Jungle
BadkamerinterieurTips

De leukste badkamertrends van 2020

1.51KViews

Jaarlijks zijn er nieuwe woningtrend. Nu we extra veel tijd doorbrengen in huis, is het een goede reden om je huis een make-over te geven. Wij geven je graag de leukste interieurtrends waar je in 2020 mee aan de slag kunt!

De Urban Jungle

Dit is een trend, die niet zomaar verdwijnt. In een Urban Jungle zie je de voornamelijk groene kleuren terug in huis. Dit kun je doen door bijvoorbeeld kamerplanten neer te zetten, of op te hangen. Daarnaast kun je dit combineren met een meer modernere uitstraling door bijvoorbeeld gebruik te maken van een balustrade. Het oogt alleen niet mooi, maar het geeft je extra goed zicht in jouw urban jungle.

Minimalisme

Veel mensen kennen het moderne interieur als zeer minimaal ingericht. Om het toch prettig te laten ogen, is het wel belangrijk om met kleuren te spelen. Combineer witte en grijze kleuren met bijvoorbeeld fellere kleuren zoals rood, blauw of paars. RVS kan ook een goede rol spelen in een minimalistische inrichting door de strakke kleuren en vormen. Maak bijvoorbeeld gebruik van roestvrijstalen trapleuningen. Misschien past er in jouw huis zelfs een prachtig vloerluik. In een vloerluik kun je ook glas verwerken, voor een extra strakke uitstraling! Er zijn dus mogelijkheden genoeg, voor een minimalistische inrichting.

De kleurentrend van 2020: grijs

De reden dat grijs zo geliefd is, komt doordat het een erg neutrale kleur is. Hierdoor kun je met grijs goed combineren met andere kleuren, voor een sfeervolle inrichting. Enkel de kleur grijs gebruiken veroorzaakt een ‘grijze soep’, waardoor het interieur saaier oogt. Je hoeft niet alles grijs te verven; roestvrijstaal leent zich hiervoor perfect om te combineren in het interieur. Van tafels tot stoelen, overal kun je dit materiaal verwerken. Zo kun je eenvoudig naar eigen smaak een sfeervolle inrichting creëren.

 

Geef een reactie