woensdag, april 24, 2024
Badkamer

Douchegel en shampoo relatiegeschenken

265Views

Douchegel en shampoo zijn erg populair als relatiegeschenk, en terecht! U kunt ze bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan. Douchegel is een mooi gebaar om te geven aan iemand. Ze zijn handig, ze worden daadwerkelijk gebruikt door de ontvanger, ze worden gewaardeerd, het is een uniek geschenk en je hebt ze in verschillende soorten. Douchegel is de perfecte giveaway voor uw klanten, relaties of uw eigen medewerkers!

Fairtrade shampoo en douchegel

Wij van tbtb bieden ook fairtrade shampoo en douchegel aan we kiezen daar bewust voor. In Azië, Afrika en Zuid-Amerika blijven veel kleine boeren onzeker over hun inkomen. Bovendien zijn ze onderhevig aan enorm fluctuerende prijzen op de wereldmarkt, waardoor de oogst vaak te laag is om een ​​heel gezin te voeden. Zonder een betrouwbaar inkomen kunnen ze niet investeren in hun carrière, de toekomst van hun kinderen en hun gemeenschap. Daardoor blijft de armoede bestaan. Fairtrade speelt een belangrijke rol om arme boeren kansen te geven op een beter leven voor hen en hun familie. Dat is de reden dat wij van tbtb ook fairtrade shampoo en douchegel aanbieden. We vinden het belangrijk dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun product en dat er geen kinderarbeid aan toegepast wordt.

Douchegel en shampoo bedrukken

Tbtb is al heel lang gespecialiseerd in het bedrukken van duizenden verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen waaronder ook shampoo en douchegel. U kunt de douchegel en shampoo bedrukken met onder andere uw logo, slogan of merknaam. Het bedrukken van uw relatiegeschenk is belangrijk voor het product en geeft het product meer professionaliteit. Neem een kijkje op de site voor meer producten en meer informatie over de douchegel en de shampoo.

Geef een reactie