zaterdag, mei 18, 2024
badkamer
Tips

Eenvoudige tips om een oude badkamer te moderniseren

608Views

Met een goede planning is het mogelijk jouw oude badkamer te moderniseren zonder grote ingrepen te doen en onnodige kosten te vermijden. Hieronder presenteren wij enkele ideeën om de badkamer te renoveren, met stijl en in een korte tijd, met betaalbare oplossingen binnen het bereik van elk budget. Bekijk ze!

Vernieuw de muren

Meestal komen we een stijl wandtegel tegen die verouderd is, maar in goede staat verkeert. De grootste uitdaging is de tegels te vernieuwen om de badkamer te moderniseren zonder bouwwerkzaamheden uit te voeren. Alvorens enkele van deze veranderingen aan te brengen, stellen wij voor, een grondige reiniging uit te voeren en de voegen schoon te maken voor een beter eindresultaat.

Verf de tegels

Dit is een van de gemakkelijkste en snelste opties om een kamer totaal te veranderen, niet alleen geschikt voor handarbeiders, maar voor iedereen zonder ervaring. Om de badkamertegels te verven, hebt je alleen een speciale verf nodig en in een mum van tijd hebt je het uiterlijk van jouw badkamer vernieuwd.

Behangen

De badkamer versieren met behang is in de mode geraakt. Er is een speciaal soort papier om op de tegel te leggen. Je kunt een combinatie maken door de tegels te laten zitten op de aan vocht blootgestelde delen of op de gehele onderste strook van de badkamer.

Versier de muren

Als je de wandbekleding niet wilt veranderen, hebt je de mogelijkheid om te decoreren met originele badkamerposters, te versieren met foto’s of een knutselwerkje te plaatsen waarmee je een heel persoonlijke stijl krijgt. Maak een compositie van spiegels van verschillende afmetingen op de breedste wand, als jouw badkamer klein is, zult je licht en visuele amplitude hebben.

Vergeet niet het badkamermeubel te moderniseren

Elke badkamer, hoe klein ook, heeft een meubel als badkamer organizer waarin we alle producten en accessoires die we gebruiken kunnen opbergen. Als het erg oud is, is het beter om het te vervangen, er zijn goedkope modellen badkamermeubels die de kamer gemakkelijk vernieuwen. Als

hij in goede staat is, kunt je met een minimale investering de kast restaureren en de omgeving moderniseren.

Geef een reactie