woensdag, april 24, 2024
interieur

Fleur je woonkamer op met mooie planten en bloemen

1.59KViews

De woonkamer is het hart van je huis. Dat wil zeggen, de gemeenschappelijke ruimte die garant staat voor gezelligheid, de plek waar je al je gasten ontvangt, waar je met de familie bij elkaar komt, of juist jouw rustmoment. Waar je je woonkamer ook voor gebruikt, het is belangrijk dat dit een kamer is waar je je op je gemak voelt. Om dat gevoel van gemak te creëren, moet je echter wel enige aandacht besteden aan de inrichting. Niet iedereen heeft daar zin in of tijd voor, maar je hoeft niet direct een binnenhuisarchitect in de arm te nemen. De kleine dingen kunnen al een groot verschil maken, bijvoorbeeld een plantenmand of wat bloemen in een vaas. Bij Easyplants kun je hiervoor inspiratie opdoen.

Natuur in huis

Easyplants verkoopt allerlei producten waarmee je de natuur in huis kan halen zonder daadwerkelijk last te hebben van de nadelen van de natuur. Met die nadelen doelen we natuurlijk op insecten en ander ongedierte, het consistent water moeten geven, de toewijding om je te verdiepen in de behoeften van iedere plantensoort. Om maar nog niet te beginnen over de hoeveelheid bladeren op de vloer of de potgrond die maar niet aan te slepen lijkt. Met Easyplants kan je echter kunstplanten in huis halen die amper van het echt te onderscheiden zijn.

Alternatief voor plantenpot

Bij Easyplants verkopen ze allerlei soorten kunstplanten, van buxus tot hangplanten en van kunstbloemen tot bamboe.  Op deze manier kan je die oase van rust of juist die gezellige sfeer creëren zoals nodig is voor jouw woonkamer. Iets wat je daarbij ook kan gebruiken is een plantenmand. Dit is een goed alternatief voor een plantenpot. Plantenpotten zijn namelijk vaak erg zwaar, wat weer veel gesleep oplevert wanneer je ze wil verplaatsen. Bovendien is verplaatsen minder vaak nodig, want kunstplanten hoeven niet in de zomer buiten en in de winter binnen gezet te worden. Bovendien is een plantenmand vaak van flexibel materiaal, waardoor het minder snel breekt bij vallen.

Geef een reactie