donderdag, juli 25, 2024
interieur

Maak jouw deuren af met deurklinken

693Views

In jouw woning wil je dat alles zoveel mogelijk op elkaar aangesloten is. Dit gebeurt niet alleen door middel van de meubelstukken en de accessoires, maar ook op het gebied van deuren. Hier horen ook goede deurklinken bij. Tijdens het vinden van goede klinken kom je er echter al snel achter dat er veel verschillende varianten te vinden zijn. Je moet daarom goed opletten welke het beste bij jou gaan passen en waar je de beste resultaten mee behaalt. Hiervoor kun je enkele factoren in het achterhoofd houden. Onderstaande informatie zet een aantal factoren op een rij.

Verschillende materialen voor andere deuren

Deurklinken kunnen in veel verschillende materiaalsoorten voor komen. De meest gebruikte materialen hiervoor zijn RVS en aluminium. RVS is een licht materiaal, dat een lange levensduur kent. De klinken van dit materiaalsoort zullen voornamelijk op de binnendeuren geplaatst worden. Voor de buitendeur is aluminium een betere oplossing. Dit materiaal is namelijk erg sterk en kent een nog langere levensduur. De invloeden van buitenaf hebben hierdoor vrijwel geen effect op het oppervlak. Daarnaast is deze deurklink niet eenvoudig te doorbreken, waardoor indringers langer bezig zijn om binnen te dringen.

Extra beveiliging voor jouw deur

Niet alleen moet je deurklinken aanschaffen, maar je moet ook bekijken welke extra beveiligingsmiddelen je op jouw deur wilt hebben. Bij Ostiumhome kun je bijvoorbeeld totaalpakketten aanschaffen, waardoor je direct van alle veiligheidsmaatregelen voorzien bent. Zo heb je in het pakket onder andere veiligheidsscharnieren zitten. Deze scharnieren zijn niet eenvoudig los te tikken, waardoor de deur er niet uitgehaald kan worden. Ook zitten er sloten, een kerntrekbeveiliging en een driepuntssluiting in. Je hoeft met dit pakket dus geen extra aankopen meer te doen om jouw voordeur te beveiligen, maar kunt jouw deur direct van alles voorzien.

Voor de binnendeuren zijn er ook extra accessoires. Ook hier kunnen bijvoorbeeld sloten op geplaatst worden. Deze sloten zijn voornamelijk bedoeld voor privacy. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de deuren van de badkamer of het toilet. Deze ga je daarom ook altijd terugvinden in het assortiment. Je kunt ze los aanschaffen, maar ook voor een pakket inclusief slot kijken. Zo heb je wederom alles bij de hand en zorg je ervoor dat je geen extra aankopen meer hoeft te doen. Uiteraard kan dit ook op een later moment nog aangeschaft worden als je voor nieuwe deurklinken gaat kijken. Je bepaalt altijd zelf welke extra accessoires je nodig hebt.

De juiste kleuren bepalen

De deurklinken bij Ostiumhome komen in verschillende kleuren. Het is belangrijk dat je de kleuren goed naast elkaar zet. De standaardkleuren zijn bijvoorbeeld zwart en zilver. Deze bieden een luxe uitstraling, zonder dat ze sterk aanwezig zijn. Je kunt daarnaast voor goud kiezen. De gouden deurklinken worden steeds populairder. Dit komt mede doordat het heel stoer kan staan in combinatie met donkere deuren. Met de gouden accessoires in huis zal het dan altijd een geheel worden. De juiste kleur kan dus altijd een groot verschil opleveren in huis en jou laten genieten.

Geef een reactie