zaterdag, mei 18, 2024
Meer sfeer in de badkamer met een design klok
BadkamerTips

Meer sfeer in de badkamer met een design klok

1.61KViews

Ben je op zoek om meer stijl en sfeer te geven aan jullie badkamer met een relatief bescheiden budget? Overweeg dan eens een design klok. Een klok in de badkamer is noodzakelijk eigenlijk. In de badkamer heb je liever geen elektrische gadgets zoals smartphones bij je om begrijpelijke redenen. Desalniettemin wil je wel de tijd weten. Zo een lekkere stomende bad of douche sessie is heerlijk. Maar afspraken mis je al snel op deze wijze.

Nuttig en stijlvol

Een basis vereiste van een badkamerklok is dat deze waterdicht moet zijn. Dit spreekt voor zich. Vaak zijn dit soort klokken niet zo fraai, geen lust voor het oog. Schaf dan ook geen doorsnee badkamerklok aan bij een discounter winkel of warenhuis. Een betere keuze is om te gaan naar een klokken specialist zoals klokkenshop.com bijv. Daar vindt je een breed assortiment designer klokken.

Er zijn badkamer klokken die ook allerlei andere nuttige informatie geven zoals de temperatuur, en de datum en dag van de week. Wanneer je wakker wordt en naar de badkamer stamelt dan ben je gelijk op de hoogte gebracht omtrent deze feitelijke gegevens.

Er zijn tegenwoordig ook radio controlled klokken verkrijgbaar ook voor de badkamer. Het punt hiervan is dat je ze nooit meer hoeft te verzetten met de winter en zomertijd intrede. De klok is als het ware gekoppeld aan de moederklok aan Frankfurt, en zodoende is deze altijd bij de tijd. Zo een klok is dan ook relatief onderhoudsarm, het enige dat je hoeft te doen is van tijd tot tijd de batterij te vervangen.

Badkamer klokken hoeven niet per se in een badkamer opgehangen te worden. Ze zijn ook geschikt voor andere plekken waar er water in het spel is. Denk bijvoorbeeld aan een sauna of een zwembad. Mocht je een van de gelukkigen zijn die een sauna of zwembad in huis heeft, dan kun je voor die ruimte ook een badkamerklok aanschaffen, want dit zijn toch ook wel activiteiten waarbij je snel de tijd verliest indien er geen klok aanwezig is in de ruimte. In dit soort ruimtes zijn badkamerklokken dus eigenlijk onmisbaar en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Geef een reactie