woensdag, april 24, 2024
Tips

Mooi ingelijst is de moeite waard

218Views

De tijd ligt alweer even achter ons dat we foto’s moesten laten ontwikkelen. Het was altijd spannend of de foto’s wel of niet gelukt zouden zijn. Inmiddels is het gemakkelijk geworden om zelf een foto te maken en desnoods te bewerken om mooi te laten inlijsten. Een ingelijste foto, of een gemaakte tekening krijgen altijd meer aandacht dan wanneer ze onder een koelkastmagneet op de koelkast zijn geplakt. Inlijsten met een passe-partout is helemaal netjes. De ingelijste afbeeldingen blijven door de tijd heen ook mooier wanneer deze zijn ingelijst.

Iedere afbeelding zijn eigen fotolijst

Een fotolijst met een passe partout op maat geeft extra uitstraling aan de ingelijste afbeelding. Het is een kwestie van goed opmeten en dat controleren en dan is het vrij eenvoudig om een geschikte passe-partout te bestellen. Er zijn nogal wat varianten in de passe-partouts die allemaal duidelijk in het menu staan afgebeeld worden beschreven. Niet alleen kleur is bepalend maar ook kan er gekozen worden uit verschillende diktes voor de passe-partout. Een op maat gemaakte passe-partout voor een olieschilderij vraagt een andere dikte dan voor een foto.

Eenvoudig een fotolijst bestellen

Op de pagina van fotolijsten-online.nl is het eenvoudig bestellen dankzij het handige menu. Wanneer de juiste afmetingen zijn ingevoerd is de bestelling snel thuisbezorgd. Omruilen soms mogelijk, van te voren alles een keertje nameten is nooit verkeerd om teleurstellingen te voorkomen. Het prettige aan online winkelen is dat er niet naar de winkel hoeft te worden gegaan plus het ruime aanbod wat er is. Winkelen is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest.

Mooie herinneringen verdienen een mooie lijst

Een mooi ingelijste dierbare herinnering zal niet snel weer uit de lijst worden gehaald. Een fotolijst kan bijvoorbeeld regelmatig worden afgestoft zonder dat de afbeelding beschadigd. Niets is prettiger dat de afbeelding in de lijst mooi blijft zodat iedereen er altijd van kan blijven genieten. Het prettige aan het online winkelen is dat er rustig kan worden nagedacht want morgen kan de fotolijst ook worden uitgekozen. Ieder moment van de dag kan het menu worden bekeken waardoor het prettig winkelen is om de mooiste fotolijst met passe-partout uit te kiezen.

Geef een reactie