dinsdag, juni 18, 2024
Nostalgische badkamer accessoires
AlgemeenBadkamerinterieurTips

Nostalgische badkamer accessoires

2.1KViews

Accessoires zijn zeer belangrijk om een badkamer compleet te maken. Als je geen gebruik maakt van accessoires in jouw badkamer dan bestaat de kans dat de ruimte er leeg en kil uit komt te zien. De badkamer is echter meer dan alleen een ruimte waar je gebruik maakt van het toilet, gaat douchen of je tanden poetst. De badkamer mag er best een beetje gezellig uitzien en dat effect creëer je door gebruik te maken van de juiste accessoires. Helemaal als je een badkamer hebt met een nostalgische of klassieke uitstraling, dan is het zeker belangrijk om de juiste accessoires te gebruiken.

Welke accessoires kun je gebruiken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel terug laten komen in de badkamer. Een mooie lamp met een klassiek uiterlijk of nostalgische kranen. Maar ook kleinere accessoires zoals kaarsen of een mooi badkamerkleed kunnen de badkamer al een compleet andere uitstraling geven. Ook planten kunnen zeer goed gebruikt worden in de badkamer en in de juiste pot kunnen ze ook een echte nostalgische uitstraling geven aan de ruimte. Zorg voor een mooie haak aan de muur met daaraan een badjas. Als je ervoor kiest om de handdoeken in het zicht te leggen, zorg er dan voor dat deze ook bij elkaar passen en dat ze in de ruimte tot hun recht komen.

De afwerking van de badkamer

Bij het inrichten van een badkamer denk je al gauw aan de tegels en de meubels, maar ook de afwerking is belangrijk. De kranen moeten bijvoorbeeld wel in het interieur passen en het liefst ook nog bij elkaar. Ook een klassieke spiegel kan als accessoire bijdragen aan het nostalgische uiterlijk van de badkamer. Maar ook kleinere details zoals haakjes om een handdoek aan op te hangen of de wc rol houder aan de muur mogen niet vergeten worden. Zorg er ook voor dat de toiletzitting past bij de stijl die jij voor ogen hebt.

Geef een reactie