woensdag, april 24, 2024
Nostalgische badkamermeubels
AlgemeenBadkamerinterieurTips

Nostalgische badkamermeubels

2.42KViews

Als je een nieuw huis wilt bouwen of als de badkamer aan vervanging toe is dan heb je de keuze uit verschillende stijlen. Ga je voor de moderne look of kies je voor een landelijke stijl? In een badkamer die is ingericht in landelijke stijl kun je heel goed gebruik maken van nostalgische badkamermeubels. Deze meubels zorgen voor een klassiek effect met een moderne touch en kunnen de badkamer precies de uitstraling geven waar jij naar op zoek bent.

De wastafel

De dag begint meestal met een bezoekje aan de badkamer om de tanden te poetsen of om het gezicht even op te frissen. Een mooi voorbeeld waarbij je kunt kiezen voor een nostalgisch badkamermeubel is de wastafel. Je kunt hierbij denken aan een mooi met hout afgewerkt meubel waarin je jouw toiletspullen en voorraad kunt opbergen met daarboven een klassieke kom of wastafel. Hang daarboven een antieke spiegel of een in landelijke stijl gemaakte spiegel om de wastafel compleet te maken.

Het bad

Ook het bad leent zicht uitstekend om uitgevoerd te worden in een klassieke stijl. Een vrijstaand bad op pootjes met een vrijstaande kraan geven de badkamer al gauw een nostalgisch uiterlijk. Dat betekent niet dat de badkamer er ook ouderwets of oubollig oud komt te zien door deze badkamermeubels. In tegendeel, het is ook heel modern om nostalgische elementen terug te laten komen in de badkamer. Met een vrijstaand bad dat klassiek is uitgevoerd kun je ook in stijl in bad gaan.

Het toilet

Voor het toilet kun je ook gebruik maken van een nostalgische uitvoering. Het toilet is meer dan alleen een pot die op de grond staat of aan de muur hangt. Combineer een mooi uitgevoerde toiletpot met bijvoorbeeld een houten zitting die aansluit bij het hout in de wastafel zodat de badkamer ook één geheel vormt. Nu hoef je alleen nog de badkamer aan te vullen met de juiste accessoires om het beeld van de nostalgische badkamer compleet te maken.

Geef een reactie