nostaglische badkamerlampen
AlgemeenBadkamerinterieurTipsWonen

Nostalgische badkamerverlichting

3.6KViews

Een donkere badkamer is niet handig en je wilt ook graag een beetje sfeer creëren in jouw nostalgische badkamer. Dan hang je natuurlijk geen spotjes op en al helemaal geen Tl-verlichting. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar de juiste lampen die geschikt zijn voor in jouw nostalgische badkamer. Nostalgische badkamerverlichting is vaak wat gedetailleerder afgewerkt dan moderne badkamerverlichting en kan echt veel toevoegen aan het uiterlijk van de ruimte.

Een keuze maken

Voordat je op zoek gaat naar de juiste badkamerverlichting is het goed om voor jezelf duidelijk te hebben hoe de badkamer eruit komt te zien. Als je al een bepaalde soort lampen op het oog hebt dan is dat een ander verhaal natuurlijk, maar heb je dit niet dan kan de zoektocht anders best lastig worden. Je wilt graag nostalgische badkamerverlichting omdat je de badkamer voor de rest ook zo gaat inrichten. Het belangrijkste is dat je jezelf goed oriënteert voordat je lampen koopt. Je kunt daarvoor goed inspiratie op doen door rond te kijken op het internet of door in verschillende winkels te kijken naar de nostalgische badkamerverlichting.

De plek waar de lampen komen te hangen

Let ook goed op de plekken waar de lampen komen te hangen. In een nostalgische badkamer is het bijvoorbeeld mooi om aan weerzijden van de spiegel boven de wastafel een klassieke kleine lamp te hebben hangen in plaats van één lamp boven de spiegel. Ook aan het plafond kun je een mooie nostalgische lamp plaatsen. Als de ruimte groot genoeg is kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine kroonluchter en anders is een plafonnière met een klassieke uitstraling ook niet misplaatst in jouw badkamer.

Ook voor moderne badkamer

Als je nostalgische badkamerverlichting wilt aanschaffen dan hoeft dit niet alleen voor nostalgische badkamers. Je kunt er ook voor kiezen om in een moderne badkamer nostalgische badkamerverlichting te plaatsen. Door klassiek en modern met elkaar te combineren kun je al snel een hele andere uitstraling geven aan jouw badkamer.

 

Geef een reactie