Nostalgische kranen badkamer
AlgemeenBadkamerinterieurTipsWonen

Nostalgische kranen badkamer

1.82KViews

Het inrichten van een nieuwe badkamer is een hele beleving. Ook het vernieuwen van een oude badkamer kan gemakkelijk en snel op verschillende manieren worden gedaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om andere kranen te monteren bij de wasbak, bij het bad of in de douchecabine. Ook voor nieuwe badkamers met een nostalgische uitstraling kunnen nostalgische kranen goed gebruikt worden. Deze kranen zorgen voor een klassiek uiterlijk terwijl je er toch aan kunt zien dat ze nieuw zijn.

Oude badkamers

Als je een badkamer nostalgisch wilt inrichten dan betekent dit niet dat het moet lijken op een oude badkamer. Als jouw badkamer wel wat vernieuwing kan gebruiken en je wilt met een laag budget aan de slag dan kun je ervoor kiezen om kranen met een klassieke uitstraling te kopen. Het hangt natuurlijk wel af van de rest van de badkamer. Als de meubels, tegels en het bad bijvoorbeeld erg strak zijn afgewerkt dan moet je wel eerst nagaan of nostalgische kranen daarbij passen.

Nieuwe badkamers

Ook voor nieuwe badkamers kun je heel goed nostalgische kranen aanschaffen. Helemaal als de badkamer is ingericht in bijvoorbeeld landelijke stijl of als er gebruik is gemaakt van tegels met een klassiek patroon. Je kunt kranen voor de wastafels kopen, voor bij het bad en voor de douche. Nostalgische kranen kunnen net even die uitstraling geven die jij zoekt en zeg nu zelf dat is toch veel mooier dan een set moderne kranen.

Snel geplaatst

Als je zelf een beetje handig bent dan heb je in een handomdraai de nieuwe kranen in de badkamer gemonteerd. Anders is het natuurlijk aan te raden om even hulp in te schakelen van een bekende of een vakman. Het enige wat er hoeft te gebeuren is, naast de watertoevoer afsluiten, de oude kraan te verwijderen en de nieuwe te monteren! Zo zorg je ervoor dat je binnen korte tijd al kunt genieten van de nieuwe nostalgische kranen in jouw badkamer.

Geef een reactie