woensdag, april 24, 2024
Tips

Tips voor een sfeervolle badkamer.

439Views

Wanneer we wakker worden, dan lopen we vaak als eerst naar onze badkamer voor een heerlijke warme douche. Haren wassen, lichaam wassen en vervolgens nog even onze tanden poetsen. Daarnaast is het ook ‘s avonds de laatste plek die je ziet alvorens je naar bed toe gaat. Dus zonder dat we het doorhebben, is onze badkamer een best wel essentieel onderdeel van onze dagelijkse gang van zaken. Niet voor niets is het dus super fijn, dat deze ruimte sfeervol is ingericht, zodat jij je er comfortabel en fijn in voelt. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je zodat jij je badkamer bij en knus kunt inrichten.

Opruimen

Naast het schoonmaken van je badkamer, is het opruimen ook van wezenlijk belang. Een badkamer kan namelijk zo mooi zijn ingericht met leuke gouden accessoires, maar wanneer er handdoeken op de grond liggen en ook de rest rommelig is, dan zal dit volledig teniet worden gedaan, doordat het eerste oog valt op deze rommel. Zorg er dus voor, dat voordat je de badkamer verlaat, je even achter je kijkt of je alles netjes hebt achtergelaten. Dus de handdoeken opgehangen, de tandenborstel weer op z’n plek en het raam open zodat de warmte er weer uit kan. Zo zal je zien, dat de badkamer niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest thuis ineens een stuk gezelliger oogt. 

Aankleding

Uiteraard hoef jij je badkamer niet zo aan te kleden als dat je dit met je woonkamer of slaapkamer doet. Toch zien we steeds vaker dat er bepaalde accessoires veelvuldig worden gebruikt in onze badkamer die bij uistek geschikt zijn ter decoratie. Let er alleen wel op, dat je rekening houdt met welke materialen je gebruikt. Aangezien de badkamer een vochtige ruimte is, is de kans aanwezig dat bepaalde objecten verkleuren of zelfs gaan roesten. Dus ga je voor safe, kies dan voor glas of plastic en houdt de ruimte zo droog mogelijk.

Geef een reactie