dinsdag, februari 27, 2024
Badkamer

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

754Views

Gaat u binnenkort de badkamer verbouwen en wilt u de traditionele stijl wel behouden? Maar dan met een modern tintje? Kies ervoor om een gietvloer in de badkamer aan te brengen. Deze vloeren gaan lang mee en zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden waardoor u een goede ondergrond heeft voor de lange termijn.

Geen naden of randen

Een gietvloer wordt in één keer aangebracht, over de bestaande vloer wordt namelijk een kunststof substantie gegoten. Er ontstaat hierdoor een gelijke vloer zonder naden of randen. Dit zorgt ervoor dat vuil minder kans heeft tot ophopen. En dit zorgt er weer voor dat een gietvloer erg makkelijk te onderhouden is. Door de vloer af en toe te dweilen en te stofzuigen onderhoudt u deze voldoende, er zijn dus geen sterke schoonmaakmaterialen nodig om de gietvloer schoon te houden.

 

Meest hygiënische ondergrond

Doordat de gietvloer in één keer wordt aangebracht en geen naden en randen bevat, is het terecht een van de meest hygiënische vloeren te noemen. En net als veel mensen hecht u waarschijnlijk veel waarde aan hygiëne in de badkamer. Kies daarom voor een hygiënische ondergrond en laat een gietvloer aanbrengen.

 

Koop een gietvloer voor de badkamer

Een gietvloer is een van de meest geschikte vloeren om toe te passen in de badkamer. De lange levensduur en het gemak in onderhoud zorgen ervoor dat de badkamer altijd schoon is. Bij de renovatie van een badkamer wordt er daarom vaak voor gekozen om direct een gietvloer toe te passen. Een gietvloer in de badkamer is bovendien waterafstotend en laat geen vloeistoffen door waardoor het ook een stuk hygiënischer is dan bijvoorbeeld een tegelvloer in de badkamer.

 

Geef een reactie